Post by roctititeenli on Feb 24, 2022 10:54:07 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Intl Fashion Dress Up Stylist ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Intl Fashion Dress Up Stylist IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab lõputuid märke ▞▞▞
▞▞▞ Intl Fashion Dress Up Stylist 2022 version ▞▞▞
See mäng on hämmastav! riided ja graafika on ka suurepärased! Miks ma panen 4 tärni, on see, et me ei saa kasutada asju, mida oleksime ostnud, ja teenime endiselt kõrgeid punkte. Kõrged hinded tulevad ainult siis, kui TEIE nimetate ALATI "täiuslikuks" ja ometi olid meie tehtud ostud ühel hetkel sildiga "täiuslikud". ausalt öeldes on masendav, et mul on nii palju ja ma ei saa selle valimisel rekordeid saada. Lisage ka rohkem pluss-suuruses mudeleid, et oleks lõbusam riietada erinevaid kehatüüpe.
Ilus graafika, hulk hästi disainitud rõivaid ja aksessuaare, ülespoole liikumiseks pole vaja münte osta. Aga see on veamagnet!! Alates selle allalaadimise hetkest tardus ekraan, seejärel pärast mängu uuesti avamist jooksis see kokku. See tegi seda pidevalt. Hakkas jätkamine masendav. Redigeeritud: see kustutas ka paar saapaid pärast nende ostmist. Desinstallitud. Palun paranda vead. 2☆
See on esimene mäng, kus sa ei pea midagi ostma või pead ootama tunde pileteid või elusid. Saate mängida lõputult ja ajalimiiti pole, nii enda kui ka ajastatud režiimis võistelda kellegi vastu. Mõlemad on suurepärased ja neil on palju tasuta ja tasulisi asju, kuid saate raha teenida väga lihtsalt. Ei saa selle mängu kohta piisavalt öelda. Minu ainus kaebus on see, et olen kõik tasemed läbinud, nii et nad vajavad ROHKEM!
See on suurepärane mäng. Tõeliselt lõõgastav, sõltuvust tekitav ja paneb mind ennast hästi tundma, andes naistele täiusliku välimuse igaks sündmuseks. Kuid hetkel, kui ma tahan vaadata lisa, et saada mõned esemed oma kappi, hangub see ja ka pärast iga taset ilmuvad reklaamid, kuid ma ei tea, mida ma nende vaatamisest võidan. Aga kokkuvõttes on mäng fantastiline.
Mäng on erakordne ja ma naudin seda!!!! 🙂🙂
Penata Busana Internasional RPG xlvu
Lõbus ja lihtne mängida ning mitte liiga palju lisandeid
Ma ei saa aru, milleks oli vaja superstaaristuudiot ja miks, kuradi pärast, neid kostüüme väljakutserežiimis pole! Mis mõte sellel on sõna otseses mõttes? & millal probleem lahendatakse.. Nagu ma olen miljard korda teatanud!
Ma armastan seda mängu väga, aga kui see oleks veidi kallim, teeks see mind niiiii õnnelikuks!!!!😊😊
See mäng on ülilõbus, mulle meeldib, et erinevalt teistest sellistest moemängudest saate teha stiilse välimuse ilma raha kulutamata! Igal tasemel on alati piisavalt palju tasuta valikuid ja need on armsad! Lisaks teenite münte iga stiili eest! Redigeerimine: nüüd on müntide kasutamise asemel võimalus esemete hankimiseks videoid vaadata! ARMASTAN SEDA!
See mäng on väga hea, ma armastan seda mängu
Ma annan kolm tärni, sest huulepulgavärvid, mis näitavad täiuslikku / kuuma, on kujundatud valge nahaga. Tumeroosa huulepulk ei näe tumeda nahaga hea välja. Minu arvates peaksid huulepulga valikud vastavalt valitud nahavärvile muutuma.
Ma armastan seda mängu, kuid seal on nii palju reklaame, mis ei lase teil mängu tagasi pöörduda. Peate uuesti välja minema
väga sõltuvust tekitav. see on suurepärane aeg neile, kes armastavad riietumismänge. samuti saate mängida igal ajal ja lahkuda millal soovite... aga soovin, et oleks rohkem tasemeid ja rohkem ülesandeid. Olen kõik välimused lõpetanud ja ikka ja jälle on igav vaadata. palun looge rohkem tasemeid.
Mulle väga meeldisid teie mängud, kuid tundus, et iga kord, kui ma mängin, mäng peatub ja pean uuesti alustama. Ma lugesin eile õhtul, alustasin üle 7 korra sama avatari peal. Lõpuks panin jänese riidesse ja üritasin oma välimust esitada, mäng jäi pooleli. Minuga pole seda KUNAGI ühegi mängu puhul juhtunud. Nii et mul pole muud valikut kui kustutada. Sama juhtus pulmamänguga. Ma tõesti vihkasin seda, sest teie mängud olid tõesti lõbusad ja ilusad. Loodan, et see saab korda. Aitäh...
ÄRGE LAADIGE ALLA!! 🤑See oli tõesti suurepärane mäng ja mul oli väga hea meel, et mul oli nii lõbus. Siis pakuti reklaamivaba mängu hinnaga 2,99. . Reklaamivaba? See kõlab 3 dollari eest suurepäraselt. Seega maksin ära ja mäng EI OLE IKKA REKLAAMITABA!!! Olen nendega viis korda ühenduses olnud ja mul pole ikka veel ühtegi reklaamivaba mängu. Soovin raha tagasi või reklaamivaba. Nad ei tule minu juurde tagasi. Nad ei vasta mu meilidele. Nad ei maksa mulle raha tagasi. Soovitan teil seda mängu mitte alla laadida.💩
Lõpetasin kõik tasemed, kas saate väljakutsete saamiseks rohkem värskendada, olen uute väljakutsete ootamisest väsinud
Muoti Mallisuunnittelustudio Roolipelit nebk
aquapark.io Märulimängud eus
Kohutav. See mäng paneb sind maksma 90% kõigi riiete eest ja alati, kui see hindab teie rõivaid, on see alati kõrge. Ei mingit väljakutset. Iga kord, kui lõpetate taseme, toob mäng teid pika 30-sekundilise reklaami juurde. Internetis mängimiseks peate jõudma tasemele 40 (mis võtab kaua aega). Ärge laadige alla!
Intl Fashion Dress Up Stylist Szerepjátékok oyj
Luv seda, kuid palju reklaame. Palun parandage see. Edit: reklaame jäi vähemaks😑
Selle mängu prooviperiood on vajalik oma mõtete koostamiseks, et tagada sujuv mängimine. Peale selle ei tundu miski muu eriti oluline. Kui see kõik ebaõnnestub, saavutab plastiline kirurgia lühikese aja jooksul alati oma efektiivsuse. Jätkan teise mänguga, millesse olin sattunud, palun nautige seda õhtut ja nautige suurepärast mängu.
Mulle meeldib, aga reklaam on liiga palju ja igav
Varem oli kategooriates palju rohkem valikuvõimalusi ja nüüd on valikud palju piiratumad. Eriti märkan seda siis, kui ma talle juukseid valin....varem oli nii palju stiile, mille vahel valida, nüüd on neid väga vähe. Olen ka üsna kindel, et mu garderoobis on esemeid, mida enam pole. Mul on palju ekraanipilte, nii et pean need läbi vaatama. Olin juba piiratumate valikute tõttu mängimise lõpetanud, kuid mõtlesin, et proovin uuesti ja see pole muutunud. Pole kindel, miks eemaldasite mängust nii palju üksusi.
Ma armastan seda mängu😍 Nüüd on ainuke probleem selles, et lapid on samad, nii et ma arvan, et peaksite riietust täiustama ja riideid lisama, kuid üldiselt on mäng lahe ✌✌😋🔥ja mõned lapid pole sama, mis on näidatud pildi näitel, lühike ja särk
Lihtsalt liiga ägedad uued funktsioonid on lihtsalt liiga täiuslikud. Graafika on nii realistlik ja riietumisstiil on nii palju varieeruv. Väga hea riiete kollektsioon. Äge!!!😊😀😁😂
Tõesti tore mäng!👍. Mul on ainult mõned probleemid, et ma ei hinnanud seda 5 tärniga ja see on sellepärast, et me ei saa teha tavalisi riietusi ja muu on see, et reklaamid on tõesti pikad ja kui me tahame osta 2-3 tuhande kleidi. to watch 3 lisab peaaegu ja läheb palju wifit ja andmesidet. Ma tean, et see on nipp meie andmete ja wifi vähendamiseks, kuid see pole hea asi, nii et palun ma palun seda asja parandada. Üldiselt on see iseenesest kena ja fantastiline mäng.
See on nii vinge mäng, mida ma olen oma elus seni näinud, ma hindan seda mängu väga ja kahe mudeli võrdlus pärast kõike seda ümberkujundamist on lihtsalt jumalik. See mäng on tekitanud minus suurepärase moetunde. Kuid ma olen andnud sellele neli tärni, selle põhjuseks on see, et modelleerin modelli väljakutseks. See esitas automaatselt ja näitab hindeid, kuid ma ei ole seda esitanud ja olin õigel ajal. Seda on mitu korda tehtud!........
Ma armastan moemänge. Selles mängus tähendab I❤riided, kontsakingad jne, et kõik on täiuslik ... a... Väga kena. See on muljetavaldav ❤❤👏👏👏👏
See on hea, aga ma ei saa salvestada midagi, mille ostsin koos müntidega, seda pole seal
Ma ei tea
uliuli supper mang
Mulle meeldivad rõivad, mida nad meile kingivad. Reklaame on siiski natuke liiga palju.
See on hea mäng, suurepärane kontseptsioon. Mulle meeldib, et saate vaadata reklaame esemete hankimiseks, selle asemel, et oodata igavesti, kuni teie mündid kogunevad, või kulutada sellele raha. Sellel on palju ilusaid ja unikaalseid riideid ja aksessuaare, lai valik ja isegi soovitusi selle kohta, mida parima punktisumma saamiseks kanda. Nagu öeldud, on mäng mõne aja pärast üsna lollakas; Olen pidanud selle nüüd kolm korda desinstallima ja uuesti installima, sest kui proovin oma kappi mis tahes kategoorias avada, tuleb see tühjaks. Palun aidake!
Intl Fashion Dress Up Stylist Role Playing nlg
Siiani on see mäng meeldinud. Tulin tagasi mängu ja reklaamid jäävad liiga kauaks ekraanile ja ma pean jätkama otsast alustamist. Midagi valesti. Külmumine.
Täiuslik, kuid peate mõned esemed meile kriipsu peale tõmbama
See mäng on suurepärane ja fantastiline ning riietumisstiil on olnud hämmastav ja ilus avatar ning tüdruk täiesti hämmastav
Ma lihtsalt vihkan kõiki reklaame mängides
Huvitav mäng, kuid liiga palju reklaame
Väga hea mäng, meeldib.