Post by roctititeenli on Feb 24, 2022 11:03:11 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drive and Park ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drive and Park IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neskončen vir ▞▞▞
▞▞▞ Drive and Park 2022 version ▞▞▞
Res ne razumem vseh slabih ocen, ker je to odlična igra! Oglasov skoraj ni in zlahka se jih znebite. Odlična igra 👍
Igra postaja res dolgočasna, ker v njej preprosto ni veliko za početi in vem, da se bo veliko ljudi strinjalo s tem. Razvijalci MORAJO čim prej prinesti nekaj posodobitev, na primer nekaj novih avtomobilov, nove sposobnosti ali možnosti za prilagajanje avtomobilov. Točno to potrebuje ta igra
kul
ZELO oglasno težka. Odstranjeno po manj kot enem tednu. dober ubijalec časa, samo ni vredno vseh oglasov. Prihranite si čas, NE PRENOSITE.
Na splošno dolgočasno igranje. Ampak oglasi so smešni. Vsaka dva ali tri zavoji so vas prisilili k ogledu oglasa, razen če plačate brez oglasov.
Igra se je začela odlično ... a novost mine. Ooooo veliko oglasov. Tudi ko gledate oglas, vas prosi, da ga gledate več! Super bi bilo, če bi dodali nove ravni/mesta/avtomobile. London, Havana, New York, Kairo, Tokio in Berlin... ponovite... bi morali že nekaj novih mest!
ni res zabavno in grafika ni dovolj dobra za igro in olajša igro😐.zato dajem 👎 goufril (dala sem ti še eno zvezdico za ustvarjanje boljših iger😅), tako da si skupaj dobil: 2 zvezdici
Lepa igra, a ko vstaneš z nivoji, moraš imeti dobre avtomobile za napredek, ki jih nimaš in nimaš možnosti pridobiti
To je res zasvoji igra. Lahko sedim ure in ure in to igram. Edina stvar, ki mi pri tej aplikaciji ni všeč, je po vsaki 2 stopnji dodatek.Razen tega je ta igra zabavna in prijetna
Dobil sem super kul avto, nato sem pritisnil na možnost, da dobim brezplačen avto od gledanja oglasa in oglas mi ni pustil oditi, zato sem zaprl aplikacijo in jo znova zagnal, kar je odneslo moj super kul avto
Zabavna igra, vendar ste bombardirani z oglasi. Nimam nič proti gledanju oglasov za igranje, toda ta vas prizadene skoraj vsako igro. Tukaj je vzorec... "glej oglas, prinesi še enega" (avto), {Zadetki 'NE'}, {Oglas se začne}, stokanje.
Drive and Park Simulatsioonmängud roco
obožujem kontrole, grafiko in vse. zelo priporočam to igro.
No, ta igra mi je všeč.. Ampak obstaja pot do številnih oglasov. Na primer, ko se zrušim, se pojavi oglas! To je zelo nadležno. Zato to igro brišem. Igral sem jo le kakšnih deset minut in tako sem bil razočaran nad oglasi. UgH! No, lahko bi temu dal eno zvezdico namesto dveh zvezdic.
igra je idealna, vendar je nekaj palcev dol 1: takoj, ko prenesete, piše "posodobitev" 2: šesta stopnja je zelo težka in dobim deset avtomobilov in potrebujem 700 dolarjev, vendar običajno dobim samo 640, to je vse
Obožujem to. moj najljubši del je, ko me prisili, da pogledam oglas, na koncu vpraša, ali si želim ogledati še en oglas za bonus, rečem ne, da nadaljujem z igranjem, in zaradi tega si vseeno pogledam še en oglas brez bonusa ... Všeč mi je toliko sem napisal to recenzijo. Odstranil sem in priporočam le, če uživate v gledanju oglasov, da ubijete čas
Dal bi tri zvezdice, ker mi je všeč in je zabavno. vendar obstaja veliko dodatkov, kot vsakič, ko igram.
zamimiv
Postane zelo dolgočasno, ker ni mogoče dobiti novih avtomobilov, razen za zmago v krogu ali gledanje oglasov. Na določeni točki vaši avtomobili ne zaslužijo več dovolj denarja, da bi prešli raven. Torej si bodisi ogledate oglas, da končate eno stopnjo ali da dobite nov avto
V tej igri sem užival.Vendar sem odštel 2 točki od 5, ker sem plačal za "Brez oglasov", vendar še vedno moram gledati oglase, da "Nadaljujem" svojo igro. Noben oglas ne bi smel pomeniti BREZ OGLASA.
igra je pravzaprav res zabavna, vendar menim, da ni dovolj zabavna, da bi jo ocenil s 5 zvezdicami, vendar če še naprej ustvarjate zabavne igre, kot je ta, jo lahko ocenim s 5 zvezdicami
ne spomnim se, kdaj sem nazadnje prenesel igro, ki ni vsebovala video dodatkov vsako minuto. sovražil po manj kot minuti prenosa.
Drive and Park Παιχνίδια προσομοίωσης nyp
Najboljša igra
Obstaja toliko oglasov, ki upočasnijo igro, da je praktično nemogoče igrati igro, kot je bila predvidena.
bilo bi zabavno, če ne bi bilo 40-sekundnih oglasov vsakič, ko bi želeli znova zagnati, ter zgornjih in spodnjih pasic.
grozna igra. gledate več oglasov, kot porabite časa za igranje. Nikoli več ne bom dobil ničesar od teh razvijalcev.
Zabavna majhna igra, ki jo lahko dvignete, igrate in odložite. Ampak oglasi, dragi gospod oglasi. Ta razvijalec ima RES slabo navado, da sprašuje, ali si želiš ogledati oglas ... za nadaljevanje, za pridobitev drugega avtomobila po nivoju, za nadgradnjo svojega avtomobila, vsaka možnost ... Če pa pritisneš ne, si vseeno dobite oglas, samo brez nagrade. Med vsiljenimi oglasi mora biti časovnik, da ne bi dobili enega vsako minuto ali več, če se veliko zrušite.
Pozitivne: Res je odličen ubijalec časa in res zabavno igrati. Slabosti: Prvič, toliko oglasov je, da je po vsakih dveh do treh krogih, ne glede na to, kako dolgi ali kratki so bili, takoj oglas. Zaradi tega ta igra ni tako dobra za tiste, ki se hitro razjezijo, kot sem jaz. Drugič, zelo zaostaja. Šel bom in pritisnil navzdol, da bom lahko obrnil in parkiral, in ne bo pokazalo, da sem zavil, dokler ne bom na območju, kjer ne morem parkirati, in bo samo zavil in zadel vse. Popravi te prosim.
Drive and Park הדמיה ppq
dobra igra, vendar je malo dolgočasna, če bi v igro postavili naloge, verjetno ne bi bila tako dolgočasna, to je vse, kar imam za reči, da se poslovite.
Zavihek "brez oglasov" bi zagotovo lahko postavili nekje, ki NI NA ZASLONU MED IGRAnjem, S čimer bi VAM PREPREČILI IGRALNOST. To je težko prodati.
Dostojna igra, vendar so oglasi neizprosni. Igrajte deset sekund, počakajte trideset na dodatek. Samo ne obremenjuj se.
v redu je, vendar je dodatkov v tej igri preveč, in drugi dan, ko igrate, denar v igri ne daje niti prepolovine toliko kot prvi dan. čeprav nadgradite, vendar so se sposobnosti na različnih avtomobilih očitno znižale z na primer: "x6 popoln bonus za vse avtomobile" na samo x2,5 naslednji dan. nikjer ni bilo pojasnila, zakaj je bila moja nadgradnja ponastavljena. tako zapravljenega veliko denarja in časa v igri.
Drive and Park உருவகப்படுத்துதல் rosi
zabavna igra, vendar imam nekaj kritik. pogostost, spretnost in vrednost avtomobilov so zelo neuravnoteženi. nikoli ne uporabljam redkih avtomobilov, ker se običajni avtomobili pojavljajo tako pogosto, da so vredni na stotine, njihova spretnost pa je preprosto neuporabna, če imaš epske avtomobile. večina veščin je prav tako brez vrednosti, na primer parkiranje v določenih režah in bonus za uničenje, saj je redno igranje dovolj in odkrito povedano, če poskušate pridobiti te bonuse, lahko končate celotno vožnjo.
Roblox Приключенски djo
odlično
Ta igra je smeti kot vsakič, ko greste na katero koli stran, avto vedno gre naprej ali nazaj in vse se prevrne in preveč je oglasov, moram izklopiti internet ta igra je grozna
kul igra
Na mojem drugem telefonu je zabavno igrati in grafika je dobra, na tem telefonu pa je grafika grozna in je nemogoče pravilno parkirati. Ne vem, ali so težave z mojim telefonom, a lahko to odpravite? Drugače pa dobra igra.
Na voljo je veliko oglasov. Če ste kot jaz, boste jezni, če boste morali gledati toliko oglasov