Post by roctititeenli on Feb 24, 2022 11:18:28 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Massive Warfare: War of Tanks ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Massive Warfare: War of Tanks IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира много ключове ▞▞▞
▞▞▞ Massive Warfare: War of Tanks 2022 version ▞▞▞
Изтриването иска да надстроите до много
добре
Massive Warfare: War of Tanks Action ugoi
какво се случи с тази игра загубих всичко и сега започва от ниво 1 защо? ххххх
прилична игра за прекарване на времето, може да се направи с по-задълбочен урок за видовете превозни средства. за мобилни устройства с висока оценка
забавяне при кадриране, мисля, че за игрите Rush n War не е нужно да давате приоритет на изображения, които са твърде изискани, най-важното нещо е доброто представяне
Тази игра е наистина страхотна. Играя от години. Тази игра е гъвкава за всички играчи. Бях постигнал голям напредък. Просто заключете целта, презаредете и стреляйте!
Добра игра. Да, мога да кажа, че това е най-добрата игра. Това е толкова добра игра за нас. Мисля, че трябва да се организира повече съюз. Сега има четирима. Мисля, че всеки шестима. И повече време за игра. Още няколко минути. Благодаря ти.
Играта беше забавна известно време, но последната актуализация не мога да вляза. Сега я изтривам.
Играта става все по-лоша с всяка актуализация. Сега ботовете имат по-добра боя от играчите. Системата за съвпадение ви поставя в битка срещу играчи, почти два пъти по-силни от вашето превозно средство.. не ми вярвайте на думата, момчета, влезте и попитайте чатът е играта нагоре или надолу, всички в играта са разочаровани от начина, по който разработчиците приемат играта, разработчици Знам, че отговорът ви ще бъде, че ще продължите да подобрявате играта, просто срам, това не означава подобряване на играта, просто вашият банков баланс
Прилична игра, но прецакана в цените. Новата технология продължава да расте в цената, че става недостъпна, няма нулиране на цените. Като повишите нивото, цената на всичко се удвоява (удвоява се, когато достигнете SGT lvl), което е сериозно глупаво. Недостъпно за индийските играчи, освен ако не сте богати. Лично аз ще играя, докато играта изсмучи удоволствието от играта. Играта има голям потенциал, но разработчиците просто се прецакаха с цените. Срам.
Много хубава онлайн игра за много играчи, Рекламите тук са много ефективни за играча и за разработчиците, да не говорим за безплатното 7-дневно VIP изживяване... Самата игра се нуждае от известно подобрение, тъй като има малко грешки като срив, прекъсване, докато в средата на играта, автоматично излиза след 2-3 минути без натискане на нищо... и последният проблем е контролът, трябва да е по-добър от това и автоматичното прицелване се нуждае от повече работа
забавно, нищо не е същото.
Massive Warfare: War of Tanks Darbības spēles qec
Играта е страхотна, сега е една от любимите ми телефонни игри за игра и я имам само от 3 дни. Обичам го. Но, може ли да се моля за любовта на бога.....оправете проблемите в играта. 1.) Понякога ще се каже, че някой е враг и вие стреляте по него, отнемате половината му здраве и изведнъж те стават сини. Не само си губя ударите и времето си в играта, но и по същество помагам на вражеския отбор да спечели. 2.) Губи 3 газ. Играта започва, аз умирам веднъж и не мога да се размножавам или да правя нищо.
контролира малко тромава, но добра игра
Всичко е наред...само поне веднъж дайте възможност за промяна на имейла, прикачен към играта.... искането й от много играчи
Прочетох рецензиите, в края на рецензиите пише, че това е било полезно.. Трябва да пише ПОЛЕЗЕН ОТГОВОРЪТ НА ИГРАТА ОТГОВОРИТЕ НА ИГРАТА.... ОТГОВОР.....НЕ НЕ НЕ НЕ
Най-добрата игра в магазина, лудо забавление, ще се видим в играта!
страхотна игра, без забавяне.
Car Parking Multiplayer Simulation rww
Massive Warfare: War of Tanks Darbības spēles vakg
Обичайте играта! Но е много скъпо за закупуване на надстройка
Massive Warfare: Tank Battles Acțiune mqn
Господина каза че нее хубава но все пак ще пробвам
Играта е забавна, но е много скъпа за игра. Има много проблеми! Когато имате проблем и се свържете с тях, те не отговарят. Те са щастливи да вземат парите ви и не предлагат никаква помощ, когато сте измамени. Когато заредите камуфлаж или стикер, който трябва да издържи 3 дни, имате късмет, ако издържи един. Тъй като не предлагат помощ, се обаждам на моята cc компания, за да си върна парите за покупките.
най-добрата битка за всички времена. Графиката е невероятна, битките са предизвикателни и забавни, контролите са прости.
Мисля, че чатът по време на битка трябва да се появи вдясно на екрана, за да може да се различи от информацията по време на битка. Помисли за това.
Доста добра игра, без излишни глупости, просто ловувайте и убивайте. Редактиране: Играта е в застой. Паричните/златните награди от играта са минимални по отношение на напредващите надстройки. Нямам нищо против да харча пари за игри, но разходите за покупки на приложения са безумно скъпи. Следващият ъпгрейд на превозното средство струва 1000 злато, аз съм средно 3-4 злато на ден, би струвало около $100 за закупуване на толкова злато. О, добре, наслаждавах се известно време.
Като цяло играта е добра. Само искам да спомена, че зоната на флага е твърде близо до врага в събитието Domination в картата на Чернобил, което причинява трудно нахлуване. Моля ви да преместите областта на флага. Благодаря.
Не е лоша игра, НО арените са еднакви за всички игри. Нямате въображение да го промените, правейки всяка игра абсолютно същата.
Държи ме зает... действието е страхотно... 👍....
Новата актуализация беше заредена и работи добре...сега играта спира на екрана за зареждане и кръгът се върти и не се зарежда...2 таблета същия проблем...няма достъп до играта.инвестиран над година...нов таблет на 3 месеца ...деинсталиран и преинсталиран няколко пъти... нямам достъп, не мога да доплащам ежемесечно сега, когато имам парите за харчене....
Току-що разбрах, че това е износване за парите, така че хмелът прекъснат причината да не се измъкне заседнал и няма живот. , Да бъдеш честен!!! О, и аз съм много стар, така че пенсията ми не помага, така че ще трябва да изтрия тази игра, срам за грабителя на пари, тъй като Ур получава изобилие до края на живота на Ур, c.e.o надхвърля над 25 000, всяка година Gameware получава trippel , сос влак го наричат...
Самонасочващите се ракети, които буквално са проектирани да удрят магически пропуски, когато врагът е на открито, работи по същия начин и за танкове и кораби на въздушна възглавница, буквално се премествам с един инч и сега изстрелът ми изчезва, водейки нечестни битки, системата за мачкаминг продължава да ми дава превозни средства от ниво 4 когато съм ниво 2, цялостна забавна игра Актуализация: продължавам да се боря с хора, които могат да изминават милиард мили в час, 3 звезди сега
Оправете си шибаната игра! Омръзна ми да изхвърля 20 секунди преди края! И този бял мерник, при който не се отчитат ударите.
Имам проблем с моя VIP. Изпратиха ми едноседмичен VIP от моя приятел и имах оставащи три дни за моя 1 седмица VIP. Сложих $25 карта в Google Play в моя акаунт и някак си, момчета, премахнахте $8 от 25-те, които бях сложил там. Оставаха ми още три дни за сегашния ми VIP. Трябва да знам какво да направя, за да си върна 8$.
Това е страхотна игра, но горивото винаги изчерпва. Трябва да направи получаването на гориво по-бързо и по-лесно. Повече неща трябва да се дават безплатно. Наистина мисля, че повече гориво трябва да се дава безплатно. Продължителността на игрите също трябва да е по-дълга.