Post by conteweelema on Feb 24, 2022 17:35:34 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ GunboundM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GunboundM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód növeli a kristályokat ▞▞▞
▞▞▞ GunboundM 2022 version ▞▞▞
GunboundM استراتژی oapi
Az internet időnként megszakad. A legrosszabb hálózat. Büntetést kaphat, ha hirtelen kilép a játékból, pedig valójában a hálózat szakad meg.
GunboundM Strategické hjb
Az alkalmazás nem indul el a legutóbbi frissítés után.
Nem lehet betölteni a túlélési módot. Hagyd várakozni, és nem tudom törölni a sort
Ezt szórakoztató játszani, de az eredeti játékot nagyobb kihívásnak találtam. A játékosok könnyen célozhatnak a lövési útmutatónak köszönhetően, és ha magas rangú játékossal találkozunk, minimális esély van a nyerésre. Azt hiszem, ki kell igazítaniuk a megfelelő algoritmust. Az irányítás szempontjából gyakran nem szándékos mozdulatot teszek a cél helyett, amivel értékes időt veszítek el. A célvezérlést jobban kell kiemelniük, mint a mozgásvezérlést.
Tour Conquête Stratégie mfq
A kapcsolat mindig megszakad
GunboundM Strategy pxu
Klasszikus játék. kevesebb személyre szabhatóság a PC-hez képest, de új mobilok kerülnek hozzáadásra. Gacha fókuszú és P2W.
Szuper lemaradással a meccs után, vissza a csatába válassza ki és izgalmassá teszi az alkalmazást.
a párosítás szívás. az avatarok és házi kedvencek nélküli fejsze rangú játékosok mindig sárkánnyal vagy magas színvonalú avatarokkal és tárgyakkal rendelkező személyzettel párosulnak. A gbm-nek rendelkeznie kell valamiféle teljesítményparaméterrel (jobb tételek, nagyobb teljesítmény), és kerülni kell az újoncok, sebesség nélküli játékosok párosítását a csúcskategóriás játékosokkal.
Még utoljára V. 3.19. Még mindig erővel zárva. a samsung note 10.1-ben
Hol jelenthetjük be a hibákat ebből az alkalmazásból? Most hívtam meg egy barátomat játszani, és hiba történt az egyeztetésben. Le kellett mondanunk a meccset (mert percek múlva nem jelent meg ellenfél), és elvesztettünk 200 érmét?? Emellett elvesztettem a számítást, hányszor cserélték le a páromat egy botra. Mikor adod vissza az érméinket??? A fizetésed a nyerésért SZARVA. Javítsa ki ezeket a hibákat, és még így is SOHA nem lesz olyan jó, mint a régi PC-játék. utállak
Szórakoztató nosztalgikus játék. Azonban szeretném, ha visszahoznák a játék régi mechanizmusát. Az angry birds stílusú lövöldözés helyett.
Az alapjátékból sokat megőriztünk, és néhány szórakoztató új mobilt is hozzáadtunk. Úgy tűnt, túlzásba esik az avatarok, túl sok gyógyító, most már minden gyógyító lopót kell leküzdeni, ami jelentős fizetési falat teremt a fejlődéshez. Fent 4/5 lenne, de van egy célzási funkciójuk, ami eleinte 2/5-re hozott le, de még mindig játszom, szóval nem lehet olyan rossz, igaz? 3/5 Általában egy óra, amikor nem tudsz játszani, és várod, hogy az áruházban letölthető legyen a frissítés, de a játék frissítést igényel, ha még nincs boltban
Jó játék...de egy kis hálózati probléma megszakadt..és szar...annyira...jó PC-játékhoz
A játékot letöltöttem, de amikor elindítottam, volt egy újabb frissítés. Értem én, DE, nekünk, akiknek nincs wifink, mobil adatot kell használnunk. 2 GB mobil adat, és még mindig frissül! Ez érthetetlen! Annyi adatot pazaroltam el, és soha nem volt lehetőségem lejátszani. Egy NAGYON egyszerű játék, aminek a letöltése sokba kerül. NE TÖLTSE LE, HA NINCS WI-FI.
Szeretem ezt a játékot. Ugyanaz a tapasztalat az asztali verziónál. Bárcsak lehetővé tennék a játékos számára, hogy a harc közben váltson bgm zenét. Tetszik a boomer bgm. Nosztalgikus bgm
A legutóbbi frissítés készpénzfelvétel volt bőrfrissítéssel.
Véletlenszerűen kirúg a játékból játék közben!!!! Frissíteni kell a problémát. A játék simán zajlik legalább a játék felében, aztán figyelmeztetés nélkül kirúgnak. Beszéltem több emberrel, aki játszott ezzel a játékkal. Nekik is volt már hasonló probléma.
Csodálatos... mint a régi időkben... de remélem, tudunk játszani egy baráttal 3 vs 3 opcióban, akárcsak az elődje.
Tekintettel arra, hogy ez egy instabil csatlakozású mobiljáték, szükség van egy újracsatlakozási funkcióra. A párkeresés pedig hihetetlen.
Folyamatosan megszakad pvp-ben, a kapcsolatom jó, de gyakran előfordulnak hibák, többször is megszakad a probléma miatt, javítsa ki a szervert.
tökéletes fizetés a játék megnyeréséhez!
Nem tudom játszani a játékot. Mindig arra kér, hogy frissítsem a játékot, bár már frissítettem.
A barátaim és én szeretjük a játékot, szeretnénk látni a 3v3 vagy nagyobb verziót ingyenesen minden térképhez, például az eredeti PC-s verzióhoz. Szomorú, mert amikor hárman játszunk, felváltva kell váltanunk
Ez egy szórakoztató játék, nagyon hasonlít a PC-hez. De a bátyjához hasonlóan sok csalás van, és a párkeresés jobb is lehetne. Mindig kiesek az ellenfelekkel, akik messze túlmutatnak a szintemen, a 3K+ csapatokkal. Ez teszi igazságtalanná. Bár nekem jó tapasztalataim vannak.
A játék jó, de a legtöbb játék megszakadt, még akkor is, ha 50 Mb/s sebességű kapcsolatom van, ami miatt rossz az állásod
Hajrá softnyx! Te jobb vagy ennél! Nem tudnád ezt a játékot olyanná tenni, mint amilyen volt? Minden tanknak más avatara van? Igazán? Az egyetlen fakalapácsomat a kettős aranybaltához? Igazán??. Királyi túlélés szűk hellyel??? Gyerünk!!!! Még egy dolog, a lövési útmutatód? Ez olyan könnyű. Mondjuk úgy, próbáltál már biliárdozni, ahol megmondja, hol fog elgurulni a labda?? Ez egy dum dum játékhoz való!! Újra létrehozhatod ezt a játékot, ahol felhasználhatjuk a tényleges készségeket?
Fix 2 játékos szeretne eredeti játékmódot játszani
Miért partnerkereső fejsze szintű játékos sárkány szintű játékossal… nem értem. egészen más szintje...és más típusú tankja van, amivel a sárkányjátékos rendelkezik.. nem értem a meccskészítési algoritmusoddal.. ez már nem mókás..betegít..
"Visszatértél egy játékba..." szinte a játék közepének minden közepén. Mi a problémád Dev? Az ellenfél párosítási rendszere SZARVA...
Teljesen trash játék, hogy őszinte legyek. Csak azt szeretném, ha a dungeonnak ne lennének költségei, véletlenszerű összecsapások. HOL VAN A LOBBI??? A régi Gundbound PC-n sokkal jobb volt. Hiányozni kell a régi Aduka háborúkat. Sajnos ez a játék most csalódás. Ddtank már jobban van
Rossz játékrendszer, ha leválasztja a kapcsolatot, nem tud újra csatlakozni a játékhoz, és az automatikus elvesztéssel egyenértékű. Nem jó.
A játék szórakoztató, de sok minden nagyon kiegyensúlyozatlan. Nerf M doki és múmia. Ha mindenkinek 3 van, az jelent valamit.
Szórakoztató játék, de túl sok hiba. Az alkalmazás túl sokszor összeomlott. Mindig vannak olyan hibák, mint az "időhiba", vagy egyszerűen lekapcsolod a játékot, és nem tudsz újra belépni.
Összességében egy nagyszerű nosztalgiatúra a 2000-es évek elejére. Imádtam fegyveresen játszani, és nagyon boldog voltam, amikor megkaptam a fehér hajú Observador ruhát. Van egy klasszikus fegyveres kötés a redditen. De csak PC-n érhető el. Ettől eltekintve, élvezem ezt a játékot, még akkor is, ha kicsit ráébreszt az ember arra, hogy tudja, hol fognak landolni a lövések. Ami a régi játékból sok tudást elvesz. Továbbra is folytatni fogom ezt a játékot, csak mert a pisztolykötés nagy része gyerekkoromnak.