Post by conteweelema on Feb 24, 2022 17:14:13 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ aquapark.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ aquapark.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu oluşturucu puanları ▞▞▞
▞▞▞ aquapark.io 2022 version ▞▞▞
Oyun güzel hemde çok bu arada adım Demir tavsiye ediyorum ama lütfen oyuna daha güzel kaydıraklarsınız ve oyuncular hacker!!!!!!!! Seni takip edenler ve onlar gerçek oyuncu değil!!!!!!? !!!!!
Aquapark.io Oyunu Oyna - Yarış Oyunları - Oyun Kolu
3 Yıldız vermemin bana benim telefonumda çok basit bir oyun olsada çok donuyordu, onun dışında oyun güzel ama bir süre sonra her mobil oyun gibi sıkıyor
Bu oyunu bir kez oynadığımı hatırlıyorum, çevrimdışıydı ve gecikme yoktu, bir yıl sonra geri döndüm ve gecikmeli, internete ihtiyacım var, böylece REKLAM ALABİLİRSİNİZ ve tamamen çöp.
Mehmet Hoca Işıl ışıl parlayan yıldız futbolcusu Burak Yıldırım farkını kurtarmak için canından (*_*)(*_*)(*_*)(*_*)(*_*)☺️☺️☺️
Oyunda 1. Olmak o kadar kolay ki artik peşe 40. 1. sonra sildim,lutfen oyunu cok zor yapin ve ucuz bot mu acaba onlarda gerçek oyuncu olsun.
Oyun çok kötü ama sıkılan insanlar eğlendiriyor ama çok az zıplayınca ve geçince hemen geliyolar 2 metre ötede yaşamalara.
Ben bu oyunu yüklemiştim sildim şimdi yine yüklem açılmadı yoksa çok güzel bir oyun tavsiye ederim ama ilk oluyo oluyo sonra çıktiyo bekletiyo bende 4 puan kırm😃😃
oyun pis be kotu oyun ilerdekicte donuyor ve hata var ben kaydiraktan ucup gecince arkadan karakterler cikiyor bu oyunu oynamayin tavsiye etmem ve 1 yildiz haketiyor
Birkaç gündür bu oyunu oynamaktan gerçekten zevk alıyorum. Ama ne kadar uzağa gidersem gideyim oyunun bile yeni başladığını fark ettiğimde, birkaç saniye içinde diğer "oyuncular"dan gerçekten çok uzakta olan başka bir slayda atladım ve onlar zaten hemen arkamdaydı ve "oyuncular"dan birinin ışınlandığını gördüm. hemen önümde başka bir slayttan atlamışlar gibi davranıyorlar benim karakterimin üstünde bile düz bir gökyüzü yok. Lütfen daha iyi hale getirin, bu sorun gerçekten can sıkıcı. Ve en önemlisi bu io değil.
Bu yüzden indirmesini beklerken, birkaç kez aniden yeniden başladı, pili 0'a indirdi ve sadece ölmek için yeniden başladı.
aquapark.io Action yum
Merhaba ben Yaren çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzel bir tarif daha oyun havaları sevenler için benim için üzülmek benim için üzülme benim için üzülme benim için gelecek bu sefer daha fazla bak benim üzülmem ne Zaman hangi kanalda yaşayacak oyun oyna ben 12 yaşındayım oyunu altı kişide ben toça daha fazla bak benim gibi yedii katıldı ve onu kıza sertifikaları ile ilgili hikaye sonuçları
iPhone için Asphalt 6: Adrenaline gibi en iyi ücretsiz programları ve ... İOS için muhteşem, yüksek hızlı yarış oyunu ... aquapark.io için alternatifler.
Harika bir oyun ama sorunları var...hatalar vb. Oyunlar arası iletişime izin vermek için emojilere veya ifadelere ihtiyaç var...Gerçek insanları oynadığımdan emin değilim. KRAL JAX
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Strategi lpab
Çok beğenilen bir oyun programında mevcut olan karşımızda gerçek kişilerden kapsamlı bir oyun daha çılgın olacak. reklama bağlı İnterneti kurmakca bende halla devam ediyor. Bide Oyun çok basit.
1. Çok fazla reklamı sikeyim. Her 3 oyunda bir 30 saniye var. 2. Ne kadar atlarsanız atlayın, botlar aniden arkanızda beliriyor? Eğer atlamazsam, hepsi arkamdalar, tamamen normal. Ama diyelim ki bitiş çizgisinin birkaç metre gerisine atladım, hiçbir neden yokken hepsi yine arkamdalar. VOODOO tarafından mahvolmuş gerçekten güzel bir konsept
iOS (iPhone, iPad) için aquapark.io - Ücretsiz indir - Anderbot
Çok güzel oyun çok güzel
Aquapark io ... Aquapark io. Son aramalar: Pin-Up Sweets ios 2021 Çin'de büyük çaplı kazaları önlemek amacıyla 32 bin
Gizlilik politikalarınızı görene kadar bu oyun ilginç görünüyordu. Adil ama hayranı olmadığım bir oyunu satmak için bilgi toplamak için kullanıyorsun. Bunun nedeni, reklamlarımdan nefret etmem ve bazı kişilerin (ben dahil) göz attıkları her yerde alakalı şeyler görmelerinden rahatsız olmam. Gizliliğinize gerçekten önem veriyorsanız, geçmelisiniz. Aksi takdirde bu oyunun tadını çıkarabilirsiniz.
Oyun gerçekten kötü üstü kötü çooooook kötü niyetli derseniz, siyah ekrandan çıktıktan sonra okuldan küçültüldükten sonra pembe ekran oyun oynanmıyorrr kardeşim bu nasıl bir oyundur👹👹
Eğlenceli ve oynaması kolay, gerektirdiği becerilerde ustalaştığınız zaman onu seviyorum 5 yıldız veriyorum Bunda sevmediğim tek şey çok sayıda reklam ve
Merhaba oyun çok güzel değil sonra çok de orta değil idare ama ben biraz birazcık virüs bulaştı bir reklam reklamı dondu bir daha açamadım telefona virüs bulaştı sandım çünkü gelmeden da basılmıyırdu beni beğenin yani oyunu sildim ve ayrıca çok reklamdan ön çıkması için rastgele: çfkfkdldmşsmclcncocmfufnfjggkgnvlfmdşdnclcmcpcnvvlmvcojfofnfocnclcmcşfmdşdmflcnflcnf(₺+₺8*!*(kdkzndofnfşdmdlfkkkkfosmcşş)
Yakup gerçek adam olsa proydu oynatmazdık
Aşırı reklam çıkıyor.
Acık nasıl olsa güzel bir oyun ama İnternetli olmasaydı birde ben olmalıydık ino muno gibi isimler geliyor bence İnternetlimamalıydı veya reklamlıydı reklam oydu oydu.
Bu şimdiye kadar gördüğüm en iyi oyun Bu çok eğlenceli bir oyun ve ☺Bütün slaydın etrafında zıplarım ve kazanırım
En baştaki çok güzel bir şekildeaklardan kayabiliyor, çok ilerleyebildiğimde aşırı derece kasmaya başladı. Kaydıraktan atlamaktan geçmiyor, atlamakta atlatıyormda. Hem de ben kaydıraktan atıldığında hemen ortaya çıkar arkamdan birileri. Ben kaydıraktan atlamasam arkamdan çıkmıyor. Ama en başta çok güzel ve çılgın bir oyun. (Bunları ben 98. level olarak.)
Yani oyun oldukça eğlenceli bir konsept: absürt fizik ve güçlendirmelerle bitiş çizgisine kadar su kaydırağı. Birçok büyük sorun: 1) Yalnızca botlarla oynuyorsunuz. Aksini söyleyen herhangi bir inceleme yalan ve/veya yanlıştır. 2) Yarıştaki bitiş pozisyonunuzdan bağımsız olarak ilerlersiniz ve kazandığınız para birimi de bitiş pozisyonunuza bağlı değildir. 3) İçeriğin kilidini açmak kolaydır. 4) 4 atlayış gibi bitişe ulaşmak gerçekten çok kolay 5) Botlar indiğiniz yere ışınlanıyor. Hepsi.
Şaşırtıcı, ancak oldukça tekrarlayıcı. Bu karmaşıklığı önlemek için, çok oyunculu bir özellik eklemenizi ve slaytları farklı arka planlara sahip aynı slayt yapmak yerine farklı hale getirmenizi öneririm. Sadece 3 arka plan var ve oradan bir döngü. Bence daha fazla arka plan olmalı ve her arka plan, ilerledikçe daha da zorlaşan bir seviye olmalı. Genel olarak, çok fazla potansiyele sahip, ancak çok fazla güncellemeye ihtiyacı var.
Bu çok eğlenceli bir oyun. Ama gerçek oyuncularla online bir oyun olsaydı daha harika olurdu ve insanlar bu oyuna daha çok ilgi gösterirdi. İki modu çevrimdışı ve çevrimiçi tutabilirsiniz. Bu yoruma dikkatinizi çekerseniz iyi olur ......Bu benim önerim, beğendiyseniz lütfen bu uygulamayı güncelleyin......
Ne zaman girsem sadece yükleniyor diyor ve birkaç dakika beklemem gerekiyor ama yine de yükleniyor diyor bu yüzden onu kaldırdım ve tekrar indirdim ve hala yükleniyor diyor bu oyundan gerçekten nefret ediyorum
Çok gecikmeli ve çok sayıda reklam var
Allah şifa olsun Allah sağlık huzur ve güven içinde yer bir insanım aslında çok güzel olmuş ama ben hala aynı sorunlu kız hasta yok aynı sınıftan bir geceden önce sorunlu suya düştüğüm herkese sabahlar mi? bu Ayşe Ayşe birbla Hanım hanımı selamı sağ ayrı bir unutmak için teşekkür ederim Allah diye selam versin Allah kabul Allah bağışlayamayacak d
Oyunun ne kadar etkileşimli olduğunu seviyorum, keşke daha fazla kaplamaya sahip olsaydı ve jeton almak biraz daha zor olsaydı.Şu anda sahip olduğu kaplamalar tamam, sadece senin dışında çalışmıyor, oyunda gerçekten iyisin ve sonunda Oyunu oynadığınız ilk gün her bir görünümü satın almak için yeterli para kazanın. Derilerin hayvanlardan biraz daha yaratıcı olmasını isterdim ama bunun dışında harika bir oyun.
Bu oyunun tüm konsepti orijinal ve evet eğlenceli. Ama iki sorunum var: biri, çılgın ve hatalı grafikler ve iki, çok açık bir şekilde yalan olduğu halde çok oyunculu bir oyun olarak sunulması. Kanıt? Diğer oyuncuları nakavt edebilirsin ama sen asla nakavt olmazsın, her oyunda en son sen başlarsın - oynayan herkes oynayacak ama bilgisayar tarafından üretilen diğer oyuncular senden önce başlayacak. Tüm bu oyuncuların gerçek olduğunu söyleyerek bize yalan söylemeyi bırakın. Değiller!
Tamam, yani... Pek çok reklama rağmen bu uygulamayı beğendim, ancak içerik oluşturucuların oyun deneyimini gerçekten iyileştirmek için yapması gereken 1 büyük şey olduğunu düşünüyorum. Oyunu ne kadar çok oynarsanız, o kadar çok hata veriyor... Ben 20. seviyedeyim ve şimdi oynamak neredeyse can sıkıcı, çünkü yavaşlamaya devam ediyor ve sonra normale dönüyor (aksaklık), almaya çalıştığınızda su kaydırağının dışında daha fazla çaba gerektirir ve daha uzun sürer ve karıştırma daha az hassastır. Umarım bu bilgiler oyunu geliştirmeye yardımcı olur.
aquapark.io მძაფრსიუჟეტიანი vhoe
Çok Diyemem idare eder yani sözde değil küçük uçup güzel küçük havuza o zaman yani yine iyi bir hava para harcamak gerekirdır
Beyendim tavsiyede bulundum ama oynun tam içinde bir reklam oyunuyla kaplıyor o yüzden o kadar da güzel değildi o yüzden bence o kadar da güzel
aquapark.io İndir (Android) - Gezginler
Merkez Malzemeleri Aquapark
Çokkkkkkk kötü çok reklam veriyor reklamları uzun ve kasıyor o zararı kaybediyorum
Gerçekten 2 saattir bekliyorum
Her maçın sonundaki eğlenceli ve bağımlılık yapan ama sürekli reklamlar (özellikle sizi yönlendiren etkileşimli olanlar) sinir bozucu ve potansiyelini bastırıyor. Ekranın yanında, maçlar arasında reklamlar ve onlardan kurtulmak için 3,49 $ (bu çok basit oyun için mi?!) ile gerçekten size gelir sağlıyorlar (bu çok basit oyun için mi?!) Eğlenceli bir konsept ve bundan daha iyi bir şey görmemiştim, ancak düzeltilmesi gereken açık kusurlar var .*Gerçek çarpma.*harita seçimi *DÜZELTME REKLAMLARI! Reklamlardan nefret ediyorsanız, nefret edeceksiniz.
Bu ne litfen bu sorunla ilgilenin Ne guzel reklam izliyodum araya oyun koymussunuz😠her levelde 2 3 reklam cikiyor aq
feberi ben bu hafta içinde en olduğu bir ğı bu benzerlik bir yüksek ğğğğk bu karşılaştırması
aquapark.io 액션 qnnv
Bu şimdiye kadar oynadığım en kötü oyun chiiiii o kadar kötü ki bazen cep telefonum bile gecikmeye başladı bu yüzden bu oyunu yükleme 🎯
PC'de Aquapark.io oynayın | Oyun Döngüsü Resmi - GameLoop
Merhaba. "Aquapark .io" oyunundaki bir şikayet üzerine bu incelemeyi yapmak istedim şu sıralar herkesin bu oyunu konuştuğunu düşünerek bir oyun oynuyordum. Üzerine bindiğimde güzel görünüyordu, Ancak gecikmeli oldu..sonra çok uzaklara atladığımda birdenbire ışınlanan rastgele oyuncular gibi görünüyordu. Mesele şu ki, bir şekilde ışınlanabiliyorlar mı? VE beni kaydıraktan itip kazanmak mı? 😑 Mümkünse lütfen bunu düzeltin, değilse en azından bunu okumak için gününüzü ayırdığınız için teşekkür ederiz.
O zaman doğru yerdesin. En iyilerinden birini nasıl indirip yükleyeceğinizi öğrenmek için bu makaleyi okumaya devam edin Aksiyon Oyun Gummy Bear