Post by conteweelema on Feb 24, 2022 17:23:20 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ But You Seem Fine ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ But You Seem Fine IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odblokować pierwiosnki ▞▞▞
▞▞▞ But You Seem Fine 2022 version ▞▞▞
Ta aplikacja była bardzo dobra i grywalna. Moim zdaniem długi czas to dobra rzecz, ale jeśli nie lubisz gier, które zajmują trochę czasu, to ta gra nie jest dla Ciebie. Nie było reklam i było całkowicie bezpłatne.
Myślę, że to dobra gra z wieloma zakończeniami.
To nie jest gra. To jest historia
Industry legend "saves" Warsaw-based Flying Wild Hog studio ...
fine however, if opening in Internet Explorer, it's got some overlapping issues. ... obviously like your website but you have to take a look
Ciekawa gra o chorobach przewlekłych i współpłacach. Przez cały czas bawiłem się w Dr. House'a, zastanawiając się, co to takiego. Dr są komicznie nieudolni do punktu. (Chociaż holistyczny wąchacz kleju wywołał u mnie chichot). Nigdy nie widujemy nikogo z rodziny Rae. Trochę dziwne. Wygląda na to, że Mother jest jedyną siecią wsparcia Rae.I jako ktoś, kto miał DUŻO wizyt u doktora obejmujących długie przejażdżki samochodem z moją mamą z powodu mojej własnej choroby autoimmunologicznej, było to bardzo powiązane.
Naprawdę uwielbiałem grać w tę grę, ma ładny styl, ale jako emocjonalny nastolatek skończyłem zerwaniem ze wszystkimi spotkaniami. Twórcy naprawdę sprawili, że wyglądało na to, że są bohaterami
To było nie tylko dzieło sztuki, ale także emocjonalna podróż. To nie jest gra. To była piękna perspektywa na to, jak to jest mieć niewidzialną chorobę. Stwórcy, czy też twórcom, nie tylko sprawiliście, że łzy wypłynęły mi z oczu, ale dzięki temu uczyniliście moje życie trochę lepszym. ❤️.
Mogę tylko podziękować za stworzenie wizualnej powieści/gry na tak niedostatecznie reprezentowany temat! Sama gra jest dość szybka (zagrałem w nią w około 2 godziny), ale fabuła sprawia, że czujesz się i uczysz i myślisz, że jeśli nie masz doświadczenia z niewidzialnymi chorobami, być może nigdy wcześniej nie doświadczyłeś.
Ta aplikacja jest niesamowita, daje napięcie i ma pełne znaczenie. Płakałam co najmniej 3 razy czytając wszystko.. Aplikacja jest dziełem sztuki. To było ogólnie piękne i zasługuje na każdą 5 gwiazdek, jakie otrzymuje. Styl artystyczny był również bardzo ładny i wszystko mi się podobało, i naprawdę mogę powiedzieć, że twórcy włożyli swoje serce i pracę w tę historię. OGROMNY UZNANIE DLA WSZYSTKICH TWÓRCÓW I ILUSTRATORÓW TO MOJE ULUBIONE KIEDYKOLWIEK<33
IPhone Knockout Boxing game, but the site is down. ... Everything's fine, but. ... No, this isn't a game, but you seem to be treating it as one.
Polski: Ta gra naprawdę podnosi na duchu- Na początku dostałem to, co lubię nazywać „złym zakończeniem”, ale potem spróbowałem zagrać ponownie i otrzymałem „Dobrą”, a kiedy dostaniesz tę dobrą, dostaniesz również Epilog (myślę, że tak to piszesz lol) w całej tej grze jest fantastyczna, ale krótka ta gra jest fantastyczna, ale krótka ||| Polski: Ta gra jest serio superowa, najpierw dostałam ten „zły koniec” ale jak zagrałam jeszcze raz to dostałam ten dobry! Ta gra jest fantastyczna ale krótka :]
Polônia
To bardzo zabawne, ale kiedy wyszedłem z gry, moje postępy zostały wymazane. I zajmuje zbyt dużo miejsca w moim telefonie. Nie mogłem nawet dostać się do pierwszego rozdziału, zanim straciłem postępy. Ale jeśli ten błąd zostanie naprawiony, to naprawdę dobra gra!
Please report to author@i-dont-care-about-cookies.eu if you see a problem there ... You should rate Firefox for Android then, not my extension Firefox
Gra była w porządku. Mam na myśli, że wydaje mi się, że to raczej historia niż gra, ale historia była absolutnie niesamowita. Gra 2/5 historia 5/5
Play Solitaire to wake up your brain in the morning and clear your mind before bed.As you can see in the introductory picture, Wyświetl wszystko.
Historia była świetna i jest to naprawdę fajna gra, chociaż nie ma automatycznego zapisu. Nie wiedziałem o tym i wyszedłem z gry, aby naładować telefon, kiedy wróciłem, musiałem zacząć od poziomu 1!! Straciłem cały mój postęp ale ogólnie to świetna gra
Racing Fever: Moto Carreras svsu
To była szybka gra, skończyłem ją w niecały dzień, ale ogólnie było fajnie
But You Seem Fine Petualangan vlw
Dobra gra. Ale moim zdaniem nudne.
All what you love so much about color by number games, now combined in a brand new paint by number game. The main and truly unique feature of this fine art
Piękna. Otworzyłem oczy na to, jak trudne mogą być zmagania w życiu i jak trudno jest znaleźć odpowiedź. Ja sam zmagam się z różnymi problemami, ale Rae zainspirowała mnie do dalszych prób i poszukiwań tego rozwiązania i pracy nad lekami, w nadziei na znalezienie dla siebie nowej normy, rozkwitnięcie nowej wersji mnie i zaprzestanie pragnąc przeszłości.
nie jest źle, po prostu się nudzę
Wprowadzenie do Underworld Office | Powieść wizualna, gry przygodowe: ... Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] APK ... But You Seem Fine APK.
But You Seem Fine સાહસિક tvxv
Wow. Po prostu wow. Jestem nastolatką, która zmaga się z chorobami psychicznymi, a ta gra oddaje wszystkie ładne i brzydkie chwile związane z chorobami psychicznymi. Sposób, w jaki się czułem, jest zdumiewający. Jestem całkowicie szczery, płakałem. Nawet nie uważam tego za grę. To cała historia. To jest niesamowite. Naprawdę jedno z moich najlepszych doświadczeń. Zdecydowanie polecam.
Most of us go through our lives assuming we're just fine. ... I didn't tell you about the marshmallow vodka I bought, either, but you managed to find that
Aplikacja Hubble Connected for Motorola w App Store
Do you know what a scraper looks like, which will draw a picture for the ... I found the source where the logo of the show is saved, but I
When I look at your blog in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you
Przygodówki od A do Z - Kategorie newsów - Adventure Zone
Mówię, że ta gra była naprawdę inspirująca. Nie mam choroby pokazanej w grze, ale widzę, jak można wypłakać oczy. Teraz wstrzymuję się z większą empatią dla osób z tą chorobą, widząc, jak bardzo wpłynęłoby to na życie, zwłaszcza nastolatków. I ostrzeżenie, przed nami spoiler, byłem całkiem zadowolony z zakończenia. Wspaniale było zobaczyć, jak bohaterka uzyskała ostateczną odpowiedź i jak została potraktowana. Jak powiedziałem, jest inspirujący, krzepiący i piękny.
Co do SPRAWDZIĆ TWOJĄ GRĘ, ŻE TO DOBRZE!!!!😡😠 TO MNIE WYKOPIA 🤬🤬 O TYLKO PRZECZYTANIU TRZECH OTWORÓW F😠😡🤬🤬
Football Manager 2020 – Centrum aktualności Steam
Dość interesujące, ale musiałem zacząć historię od zera, gdy wyszedłem z gry i przepraszam za postać, nie było mi wystarczająco przykro, aby ponownie usłyszeć nieszczęścia Rae.
To naprawdę dobra gra i mogę powiedzieć, że ciężko nad nią pracowałem. Niesamowita grafika, muzyka i animacja. Tak trzymaj!
Nie ekscytująca gra
Fajna gra, dzięki której czuję się bardziej zrelaksowany, nawet gdy jestem znudzony. Wolę grać w tę grę, jeśli chcesz się zrelaksować lub wyraźnie znudzić.
#20938: "High latency during the game" • Board Game Arena
page translations - Dungeon Master Forum
Niesamowita historia do przejścia, która naprawdę wywołała łzy w moich oczach. Mając reumatoidalne zapalenie stawów, depresję i lęki, naprawdę odnosiłem się do tego, że coś jest nie tak, ale przechodząc tak wiele, aby znaleźć odpowiedź i poczuć, że jej nie było. To naprawdę świetna historia i mam nadzieję, że osoba, na której została oparta, znalazła sposób na szczęśliwe i pełne życie.
Nie da się znaleźć problemu.
To była prawdopodobnie najlepsza gra fabularna, w jaką kiedykolwiek grałem!! Zajęło mi to około godziny i żałuję, że nie było ich więcej. Ogólnie wspaniała gra, mam nadzieję, że zrobią więcej w przyszłości.
But You Seem Fine Piedzīvojumu spēles iyvb
Przyzwoita gra, potrzebuje więcej dźwięku.
Ta gra była piękna. Byłem w sytuacji Raesa, gdzie wydaje się, że nikt nie rozumie i powinienem się poddać. To była świetna reprezentacja tego, jak to jest. Pod koniec zdecydowanie się rozpłakałam. Mam nadzieję, że ludzie, na których opierała się Rae i rodzina, mają się teraz tak dobrze.
To było baaaardzo krótkie i nie było tak dobre, ponieważ wszystko było szybkie i nudne, ok, polecam
ból