Post by conteweelema on Feb 24, 2022 17:44:48 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modować więcej klejnotów ▞▞▞
▞▞▞ My Home Design - Modern City 2022 version ▞▞▞
Żyj koncepcją tej gry i naprawdę podobała mi się do późnych poziomów 90+, robi się to dość trudne i zajmuje zbyt dużo czasu. A jeśli chcesz dodatkowego życia, to jest to 50 diamentów i kosztuje 4,99 GBP za jedyne 200. Po prostu nie zarabiasz wystarczająco dużo monet w grach, aby udekorować każdy pokój. Zajęłoby to rok. Straciłem zainteresowanie z powodu czasu. Przepraszam.
Najgorsza gra w historii. Tysiące monet znikają, a potem byłem na poziomie 3000 i nagle sprowadzili mnie do 2100 poziomów😠😠😠😠. Ciągle mi mówią, żebym aktualizował grę. Odnawiam mój milion monet i usuwam tę głupią grę
Dobrze jest zaprojektować dom
To zabawne, ale trochę nudne, a jeśli chcę znowu mieć monety, musisz zagrać w mini grę i trochę trudno ją udekorować, więc tak, to wszystko 😀
Ta Gra jest mega🤩 Bo jest Bardzo Rozbudowana🙂 ale trochę Nudna🤪
Jak narazie gra jest bez zarzutu może dlatego że to początek
jego relaksująca gra.
My Home Design - Modern City Слагалице ixci
Uwielbiam tę grę, która naprawdę sprawdza Twoje wyczucie mody
Ta gra jest mega noi też troche matmy😊😉🙃😊🥰😷😛😚☺🤩
Nie byłam zbytnio zainteresowana z powodu wyborów, które dostajesz. Niewielki wybór przy wyborze układów, kolorów i mebli, wydaje się, że prowadzi cię do tego, co według niego wygląda dobrze.
Gra jest ok, podoba mi się, ale po pewnym czasie robi się nudna, bo czułem, że gram na tych samych poziomach przez cały czas, tylko w inny sposób. Chciałem, żeby dane etapu różniły się od pozostałych poziomów. To samo cholerne znalezisko w lampie stołowej, trawie itp., Pudełka do diabła, nie robi się zbyt nudno. Przepraszam, że odinstaluję
super gra normalnie super nic jej nie przebije!!!! polecam
Mega ładna
To zabawne, ale niektóre łamigłówki, w których można zdobyć punkty do kupienia, można wypróbować, gdy jest to zbyt trudne do przejścia
Fajna gra
My Home Design - Modern City Hádanky lij
Właśnie zacząłem tę grę, wygląda na to, że jest jak każda inna gra o dekorowaniu, może szukam niemożliwego.
Super
nie podoba mi się ta reklama
माई होम डिज़ाइन - मॉडर्न सिटी पहेली edx
Gra bardzo mi się podobała aż do aktualizacji. Teraz, gdy skończą mi się ruchy, nadal oglądam 30-sekundowe filmy przez 3 dodatkowe ruchy, dopóki nie pokonam układanki. Nie można już wyjść z tej opcji. Dałbym mu 5 gwiazdek, ale teraz odinstalowuję.
ta gra nie spełniła moich oczekiwań Myślałem, że będziesz miał mnóstwo opcji do wyboru, ale możesz wybrać tylko z 3 to znaczy chodź na zdjęciach wygląda fajnie, ale po zainstalowaniu byłem bardzo rozczarowany, że jest ich bardzo mało opcje gra taka jak ta powinna mieć więcej opcji dostosowywania nie ma sensu mieć tylko 3 są gry o wiele lepsze niż ta i mają więcej elementów dekoracyjnych nigdy tego nie instaluj to było bardzo nudne i głupie 🖕🖕🖕🖕👎👎👎👎
To dobra gra. Ale po przejściu 2 poziomów zatrzymało się i muszę odinstalować grę😞😞☹
Bardzo lubię tę grę, ale jest jedna rzecz, która polega na tym, że kiedy nasze pieniądze skończą się, chcemy zagrać w jedną grę, w którą nie lubię, więc dałem tylko 4 gwiazdki z powodu tej rzeczy, o której wspomniałem powyżej 👆
Gra spoko ale trudna
To najgorsza gra w historii dla wielu reklam, a rzeczy są zbyt drogie, bardzo złe 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😤😤 spędzamy więcej czasu grając w mini gry za monety niż dekorując, to jest dekorowanie gry nie pasująca gra i możesz poprawić swoją grę Nienawidziłem tej gry .Najgorsza gra w historii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😡
Wydaje się, że jest prawdziwy. Myślę, że to mój salon. Proszę, aby wszyscy zagrali w tę grę Z poważaniem Angel Sinzinkayo
Renegade Racing რბოლა xsj
Ok, podobało mi się to na początku, ale jestem tylko na trzecim projekcie i za dużo reklam! Geeze pozwolił dziewczynie zagrać w grę. Rozczarowany 🤷♀️
Za każdym razem, gdy zabraknie Ci pieniędzy, musisz zagrać w grę i ma dużo reklam. Ta gra ma proste instrukcje, gra jest tak prosta, że sprawia, że gra jest fajna. Gra ma wiele błędów i musisz skopiować wszystko na mapie. Możesz wybrać tylko z 3. Ta gra jest nie do zniesienia. W grze nie podoba mi się to za każdym razem, gdy wchodzisz do nowego pokoju, nagroda rośnie i zostajesz z pieniędzmi, które miałeś w poprzednim pokoju. Za każdym razem, gdy wchodzę do nowego pokoju, za każdym razem muszę zapłacić 99,99 USD.😡
Wszystko jest dobrze, ale nagroda za każdą pracę nie jest tego warta, powinna być duża suma otrzymanych pieniędzy i trochę gnojków i wszystko, a reklamy są czasami bezużyteczne, albo wychodzą z gry, a czasami to tylko pusta strona z appers .Plzz zrób to, co konieczne, jeśli to zrobisz, będzie to przyjemność i będzie bardziej ekscytująca gra.
Właśnie zacząłem grać, ale jest to fajna gra, jedynym problemem jest to, że długo się ładuje, więc jeśli możesz coś z tym zrobić
माई होम डिज़ाइन - मॉडर्न सिटी पहेली rjwy
Nie podoba mi się, jak to jest takie glitchy, ponieważ zużyłem wszystkie moje monety na jedną rzecz i wyczyściłem je, ale powiedział, że nie, a nawet nic nie zrobiłem, a potem nie pozwoliłby mi zrobić kolejnej gry w dopasowywanie, aby mi dać monety. 🙄.
to trochę zabawne, ale ciągle pyta o Wi-Fi, a jeśli nie uda ci się przejść na następny poziom, musisz poczekać, aby przejść do następnego poziomu, jak wiele minut
Fajna buduje dumy