Post by conteweelema on Feb 24, 2022 17:50:57 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candies \u0027n Curses ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candies \u0027n Curses IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ استقامت مولد کدها ▞▞▞
▞▞▞ Candies \u0027n Curses 2022 version ▞▞▞
برخی از جذابیتها لغو میشوند اگر دو نفر از سبکهای مشابه مانند بمب قندی، انفجار آب نبات کلکسیونر اکتو را تجهیز کنید. خیلی آزار دهنده است
یک بازی سرگرم کننده تا زمانی که در مرحله سوم هستید و آنقدر دشمنان و افکت های ذرات روی صفحه وجود دارد که گوشی شما برای نجات خود خاموش می شود. بازی خوب، بهینه سازی بسیار ضعیف، حتی در پایین ترین تنظیمات گرافیکی.
گیم پلی بازی خوب است (فکر می کنم در آن وحشتناک هستم)، موسیقی خوب است، روان با سبک گرافیکی خوب اجرا می شود. من این را دوست دارم. با این حال، آیا واقعاً انتظار دارید که من برای یک پوست 5 یورو بپردازم؟ یک پوست کاملاً آرایشی؟ به هیچ وجه، آنها را ارزان تر کنید یا (از آنجایی که من می دانم، هنوز راهی وجود ندارد) راهی برای دریافت رایگان آنها اضافه کنید.
عاشق گرافیکش شدم☯✴خیلی باحاله
من اصلا نمی توانم رئیس اول را ببینم، اما می توانم به آن آسیب بزنم و می تواند به من آسیب برساند. این یک بازی سرگرم کننده به نظر می رسد اما به معنای واقعی کلمه هیچ راهی برای عبور بدون مقدار دیوانه کننده شانس در سطح اول وجود ندارد.
من کمی ناامید شدم زیرا عاشق هنر و موسیقی و گیم پلی بازی هستم اما پیشرفت بسیار کند است. 2 ارز در بازی وجود دارد که می توانید از آنها برای ارتقا و خرید چیزهای جدید استفاده کنید و سپس به آرامی به دست می آورید. آنقدر کند که وقتی به خاطر آن نمی توانم پیشرفت کنم، بیشتر لذت را از بازی می گیرد.
1v1.LOL - Menembak Online Laga dtc
این یک بازی عالی و سرگرم کننده است، اما اکنون به من اجازه بازی نمی دهد. میگوید من دو سیو متناقض دارم، و وقتی یکی را که میخواهم بازی کنم را انتخاب میکنم، از شما میپرسد که آیا میخواهم ذخیره فعلیام را لغو کنم. سعی میکنم علامت چک را بزنم اما ضربه نمیخورد، کاری انجام نمیدهد. حالا به من اجازه نمی دهد از این صفحه عبور کنم. لطفا این را اصلاح کنید.
این بازی یکی از بهترین بازی هایی است که در این مدت بازی کرده ام. گرافیک نیز به طرز شگفت انگیزی روان است. با شروع داستان، شخصیت ها عالی هستند!
برادر چگونه می توانم رئیس مینی را در طبقه اول ببینم؟ ندیدن او خیلی کمک کننده نیست و این واقعیت که شما نمی توانید طبقه ای را انتخاب کنید که می توانید بعد از باز کردن قفل به آن بروید، من را دیوانه می کند.
بازی عالی برای پخش جریانی هالووین یک ماه است که در حال پخش است، رسیدن به رئیس نهایی واقعاً سخت است. همچنین می توانید مشکل اکانت را حل کنید؟ اوه و این یک پیشنهاد است، چه میشود اگر بچهها یک دستاورد داشته باشید تا حداقل یک لباس داشته باشیم، زیرا بازیکنانی هستند که نمیتوانند لباس بخرند؟♡
Candies 'n Curses Аркады pejb
اول، فانوس ها مکیدن. شما نمی توانید مانند اسلحه های پرتو به کشتار شکست ناپذیری بروید. و این بازی سخت احمقانه است و همه چیز در این بازی فقط یک خوشه از هرج و مرج است!
Candies 'n Curses Аркадни lqf
بازی را دوست دارم، اما نمیتوانم هیچ یک از چالشهای روزانهام را انجام دهم، زیرا هر بار که روی آن کلیک کردهام. این فقط بازی کامل من را می بندد و همیشه این کار را انجام می دهد، می توانید همه چیز را حل کنید لطفاً، خواهش می کنم، واقعاً می خواهم این بازی را مؤثرتر بازی کنم
حوصله سر بر
هر بار که بازی را باز می کنم مدام خراب می شود چه کاری باید انجام دهم؟
مکانیک کشیدن ساده و باحال. با این حال، زمانی که من فقط می خواهم بچرخم، به راحتی می پرم یا پایین می روم، در نهایت به ارواح برخورد می کنم و زندگی را از دست می دهم. مثل هنر در کل. اما خواندن فونت خیلی سخت است و بسیاری از منوها واقعاً شلوغ به نظر می رسند و واقعاً آنها را نمی خوانند و فقط روی آنها کلیک کنید. اما در کل شبیه مفهوم. سیستم پرداخت برای ارتقا را درک نمی کنید
خوب، بدون شک، بازی خوب است، اما هنوز برخی چیزها وجود دارد که نیاز به تعمیر بیشتری دارد. مواقعی وجود دارد که در حین انجام بازی صدا ناپدید می شود، حتی اگر تنظیمات صدا را لمس نکرده باشید، بخش بدتر این است که نمی توانید دوباره آن را روشن یا خاموش کنید، باید برنامه را ببندید تا صدا دوباره و بدون صدا پخش شود. طفره رفتن از حملات جک سخت است. یک اشکال وجود دارد که وقتی بازی را متوقف میکنید تا آب نباتها، نفرینها و چراغ قوهها و جذابیتهای خود را مشاهده کنید، بیشتر نمادها با مربعهای سیاه پوشیده میشوند. روحها قبلاً بالای سکو گیر میکردند و اکنون در سکوی بسیار پایین گیر میکنند و شما نمیتوانید از روحهای زیر آن خلاص شوید زیرا نمیتوانید پایین بروید. و در آخر، فکر میکنم در سیوهای بازی مشکلی وجود دارد، زیرا من lvl 31 بودم و پادشاه فانتوم را شکست دادم و جذابیت خاصی از او به دست آوردم. وقتی دوباره بازی را باز کردم تعجب کردم که جذابیتی که از فانتوم کینگ گرفتم از بین رفته است و قسمت بدتر این است که دوباره به lvl 27 برگشتم! این واقعاً من را عصبانی کرد! امیدوارم بتوانید این مشکلات را برطرف کنید.
هر بار که هیولای شیطانی را در آموزش شکست دادم، فقط خراب می شود
زمانی که کار می کند بازی خوبی است اما از زمانی که این آپدیت جدید منتشر شد حتی پس از دانلود آپدیت، به من گفت که یک آپدیت باید دانلود شود، همه چیز را از راه اندازی مجدد برنامه تا حذف برنامه و دانلود مجدد آن را امتحان کردم، امیدوارم به زودی این مشکل را برطرف کنید. زیرا در کل این یک بازی شگفت انگیز است
به طور کلی یک بازی خوب است، اما برخی چیزها مانند king ghost sprite یا آنچه که من تصور می کنم یک افکت چراغ قوه در هنگام ورود یا مردن است، بارگذاری نمی شوند. من هیچ مشکل دیگری ندیده ام، اما مجبور شدن به مبارزه با یک رئیس نامرئی و دیدن مربع در همه جا به جای یک جلوه سبک آزار دهنده است.
من سبک هنری را دوست دارم اما به معنای واقعی کلمه نمی توانم بازی را انجام دهم و بدون هیچ دلیلی خراب می شود
5 ستاره! این بازی واقعا خوبه و هیچ تبلیغات آزار دهنده ای نداره و واقعا اعتیاد آوره! به دست آوردن چیزها خیلی سخت یا خیلی آسان نیست و دارای انیمیشن خوبی است. من یک پیشنهاد دارم و یک دکمه "افزودن دوست" برای تعامل با بازیکنان دیگر و بازی با آنها دارم. به طور کلی، یک بازی واقعا عالی است و من واقعاً به شما توصیه می کنم آن را امتحان کنید!
Candies 'n Curses یک بازی سبک روگ است که در آن شما به عنوان یک دختر جوان در تلاش برای خروج از یک عمارت خالی از سکنه بازی می کنید. اگرچه طراحی هر سطح یکسان است، Ala Pacman، سلاح ها، قدرت ها و دشمنان به آن تنوع کافی می دهد تا ساعت ها چالش برانگیز و سرگرم کننده باشد.خوشبختانه تبلیغات به اندازه کافی آزاردهنده هستند که مانع از تبدیل شدن یک جلسه بازی 20 دقیقه ای به 3 ساعت می شود. بازی عالی برای آنچه که هست!
آقا بازی باز نشد و فقط تو صفحه لود یخ میزنه و بسته میشه
باز نمی شود، فقط یک صفحه در حال بارگذاری است، و سپس به طور تصادفی Whatsapp را باز می کند، و سپس همه برنامه های باز را می بندد.
این بازی بسیار سبک است!!!! من همه چیز را دوست دارم. فقط یک چیز شاید... اضافه کردن شخصیت های بیشتر، منظورم شخصیت های قابل پخش است!!! من این را خیلی دوست دارم! همچنین انواع سلاح های بیشتری حدس می زنم. اما با این حال، آن را فوق العاده زیبا است. آفرین به توسعه دهندگان بازی!!! <3
من به یاد دارم که این برنامه در نسخه های قدیمی به طور معمول کار می کند اما در این نسخه بازی صفحه بارگذاری را نشان می دهد و بقیه سیاه است، من جلوه های صوتی و چیزهای دیگر را می شنوم اما چیزی نمی بینم
Candies 'n Curses არკადული cqzz
بازی خوب به نظر می رسد اما اشکالات زیادی وجود دارد که یا یک تن عقب می افتد یا اصلاً باز نمی شود و ثانیاً باگ های این بازی روی کل دستگاه من تأثیر گذاشته است.
بازی اصلا کار نمیکنه.. سعی میکنم بازیش کنم ولی جواب نمیده. فقط یک صفحه سیاه نشان می دهد، لطفا کمکم کنید
من عاشق این هستم که این بازی را انجام دهم، زمانی که تکرار نمی شود فریز کردن و خراب کردن کل تلفنم برای خاموش شدن. بد است زیرا من واقعاً بازی آن را دوست داشتم.
من معمولا نظرات را نمی گذارم. این بازی دارای کنترل های بسیار خسته کننده است اما در غیر این صورت عالی است. من کاملاً برای این روی رایانه شخصی با WASD هزینه می کنم، اما در غیر این صورت خیلی خسته کننده است. حذف نصب شده است، توسعه دهندگان لطفاً این (و Creatures) را به رایانه شخصی منتقل کنند
این یک بازی بسیار سرگرم کننده است. ایده جالب است و پاور آپ ها سرگرم کننده هستند، با این حال، فونت خواندن آن را بسیار سخت می کند و شرایط استفاده از برخی از چراغ قوه ها چندان منطقی نیست. علاوه بر این، من دوست ندارم هر بار که در یک سطح شکست میخورم، کل بازی را دوباره راهاندازی کنم، این پیشرفت و لذت بازی را از بین میبرد.
جالب بود، اما بعد بدون هیچ هشداری تمام پیشرفتم را از دست دادم. تقریباً همه نشان ها را باز کرده بودم و حالت عادی را شکسته بودم. تا زمانی که این مشکل حل نشود، دیگر بازی نخواهم کرد.
به سرعت کسل کننده می شود
به سادگی باور نکردنی اگر به بازی های nitrome علاقه دارید، این یکی را دوست خواهید داشت. فقط یک چیز کوچک: بازی به بازیکن نمی گوید که چراغ قوه شمشیر چقدر قدرتمند است، پس سعی کنید قبل از توقف بازی آن را بگیرید.